Uitnodiging | Ladiesnight op 17 februari! Kun je deze mail niet goed lezen? Bekijk deze mail in je browser

 
Uitnodiging | Ladiesnight online
 
Geef jezelf een oppepper!
Begin het jaar met een flinke dosis moed, inspiratie en humor! Laat je bij de online ladiesnight inspireren door spreker en schrijver Annemarie van Heijningen, geniet van de muziek en de gezelligheid. Mis het niet! Donderdag 17 februari vanaf 20.00 uur.
 
 
Trommel 1 of 2 vriendinnen op of kijk lekker solo. Leg een plaid en je pantoffels klaar en een schaal vol (gezonde) snacks. Plof op de bank voor een avondje ME-TIME! Aanmelden is gratis, wel is er een collecte voor hulp aan kwetsbare vrouwen.
 
 
Spreekster | Annemarie van Heijningen
Annemarie van Heijningen-Steenbergen is schrijfster en spreekster. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze heeft een column in de EO-Visie en schreef meerdere boeken, zoals 'Gewijde chaos' en 'Durf te leven met de dag.' Annemarie stelt zich kwetsbaar op. Ze is humoristisch en eerlijk over de dagelijkse rompslomp, waar je als vrouw tegenaan loopt. 
 
Mens, waar maak je je druk om?
 
We kunnen ons druk maken over van alles en nog wat. We piekeren, zijn perfectionistisch of hebben zelfs slapeloze nachten. Hoe ga je daarmee om? Annemarie gaat met dit thema aan de slag.

 
 
Muziek | Ilse en Cindy
Cindy Modderman speelt piano en Ilse Roskam accordeon. Samen zingen ze daar prachtige liederen bij. Zing mee of luister en geniet van dit muzikale duo.
 
 
 
 
Nog meer inspiratie
Het verhaal van Ella
De tweede spreker van de avond is Ella. Zij vertelt hoe zij kampte met een alcoholprobleem en eetstoornis. Ze was op een gegeven moment zelfs een gevaar voor zichzelf en anderen. Gelukkig kwam er een ommekeer in haar leven!
 
 
We blijven niet de hele avond op de bank zitten. Jijzelf bent, samen met de andere kijkers, ook actief betrokken bij deze ladiesnight, bijvoorbeeld met de winactie! Daarnaast vertellen Froukje en Simone meer over de tochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen van 2022. Bekijk het hele programma.
 
 
Kom je ook naar de Ladiesnight?
Je bent van harte welkom!
 
 
Schrijf je in en begin je jaar met een oppepper.